Et bredt sortiment af håndkøbsmedicin i Århus N

Hos stjerneapoteket I Århus N tilbyder vi et bredt sortiment af håndkøbsmedicin af den bedste kvalitet. Vores håndkøbsmedicin spænder bredt, og kan afhjælpe diverse symptomer ved mange former for sygdomme og lidelser. Når man føler sig syg eller sløj, er den eneste løsning nogle gange, udover selvomsorg, at købe medicin, der kan afhjælpe symptomerne, så du hurtigt kan få det bedre.

Vi sælger blandt andet følgende håndkøbsmedicin:

  • Smertestillende og febernedsættende
  • Mavesyre neutraliserende
  • Slimløsende midler
  • Midler mod svamp
  • Og meget andet
Håndkøbsmedicin billede

Apotekere med forskellige spidskompetencer

Hos Stjerneapoteket i Århus N, er alle vores medarbejdere veluddannede og erfarne, og apotekerne har hver deres spidskompetencer inden for forskellige områder.

Der findes et utal af håndkøbsmedicin af forskellige typer, og vores medarbejdere bliver løbende efteruddannede, så de altid er opdaterede på den nyeste viden og de nyeste produkter.

Vi sørger for, at du altid bliver ekspederet og vejledt af den medarbejder, der har størst erfaring og viden inden for det område, du søger håndkøbsmedicin til.

Kom til os når du føler dig sløj eller syg

Apotekernes uddannelse og erfaring gør desuden, at de altid kan vejlede dig, hvis du er i tvivl om hvilken type medicin, du har brug for til dine symptomer. Du kan trygt komme til os, når du føler dig syg eller sløj, og så vil vi hjælpe dig med at finde den rigtige medicin, så du hurtigt kan få det bedre og slippe af med smerte, hoste eller andre symptomer. Læs også omkring receptmedicin.

Besøg os på Stjerneapoteket i Århus N eller kontakt os på telefon 86 16 87 56 til apoteket ved Stjernepladsen eller på 86 10 55 54 til filialen i Storcenter Nord. Du kan også sende os en mail til stjerne@apoteket.dk. Vi står altid klar i butikken eller ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.