Et bredt sortiment af håndkøbsmedicin i Århus N

Hos Stjerneapoteket i Århus N tilbyder vi et bredt sortiment af håndkøbsmedicin. Vores udvalg af håndkøbsmedicin spænder bredt, og kan afhjælpe diverse symptomer ved mange former for sygdomme og lidelser. Når man føler sig syg eller sløj, kan en løsning være at købe medicin, der kan afhjælpe symptomerne, så du hurtigt kan få det bedre. Herudover findes der også en masse gode råd til, hvad du selv kan gøre ved siden af det at tage medicin. På Stjerneapoteket får man både medicin og gode råd, man kan regne med.

Vi sælger blandt andet følgende håndkøbsmedicin:

  • Smertestillende og febernedsættende
  • Midler mod for meget mavesyre
  • Midler mod forstoppelse
  • Midler til forkølelse
  • Midler til allergi
  • Midler mod svamp
  • ...og meget andet
Håndkøbsmedicin billede

Ansatte med forskellige spidskompetencer

Hos Stjerneapoteket i Århus N er alle vores medarbejdere veluddannede og erfarne, og de ansatte har hver deres spidskompetencer inden for forskellige områder.

Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannede, så de altid er opdaterede på den nyeste viden og de nyeste produkter, både indenfor lægemidler og apotekets øvrige varer

Kom til os når du føler dig sløj, syg eller generet af symptomer

Medarbejdernes uddannelse og erfaring gør desuden, at de altid kan vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type medicin, du har brug for til dine symptomer. Du kan trygt komme til os, når du føler dig syg eller sløj, og så vil vi hjælpe dig med at finde den rigtige medicin, så du hurtigt kan få det bedre og slippe af med dine symptomer. Hvis vi ikke kan hjælpe med noget i butikken, kan vi også vejlede dig i, hvornår det i stedet er relevant at søge læge. Læs også omkring receptmedicin.

Besøg os på Stjerneapoteket i Århus N eller kontakt os på telefon 86 16 87 56 til apoteket ved Stjernepladsen eller på 86 10 55 54 til filialen i Storcenter Nord. Du kan også sende os en mail til stjerne@apoteket.dk. Vi står altid klar i butikken eller ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.