Kosttilskud kan forebygge sygdomme og forøge energiniveauet

Kosttilskud har til formål at supplere en normal, sund og varieret kost og er ofte koncentrerede kilder til næringsstoffer, der har en fysiologisk eller ernæringsmæssig virkning.

Kosttilskud fås i mange former, såsom piller, tabletter, kapsler, pulverbreve eller som væske.

Mange tager kosttilskud, fx i form af vitaminer og mineraler for at forebygge sygdomme, hæve det daglige energiniveau eller for at booste fordøjelsessystemet, hvis man oplever problemer med det.

Du kan købe kosttilskud i Århus N på Stjerneapoteket

kosttilskud billede

En jungle af kosttilskud

Der findes et utal af forskellige kosttilskud, som alle har forskellige formål og virkninger, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Heldigvis er alle medarbejderne på Stjerneapoteket erfarne og velinformerede om diverse kosttilskud, og vi hjælper med glæde med at finde det helt rigtige kosttilskud til din situation.

Vi har blandt andet et udvalg af:

  • Vitaminer til børn
  • Kosttilskud til gravide
  • Kosttilskud til ældre
  • Kosttilskud til vegetarer/veganere
  • Kosttilskud til dem, der døjer med fordøjelse
  • Og meget andet

Kom og se vores store udvalg af kosttilskud

På Stjerneapoteket har vi altid et stort udvalg af kosttilskud på lager og i butikken. Du er velkommen til at komme og tage et kig i apoteket, hvor kosttilskuddene er overskueligt opstillet inden for forskellige områder, så du har nemmere ved at finde det, du skal bruge.

Hvis du er i tvivl om hvilke kosttilskud du bør tage, eller om du overhovedet behøver kosttilskud, er du velkommen til at søge hjælp og vejledning hos en af vores kompetente medarbejdere.

Du er også velkommen til at ringe på 86 16 87 56 til apoteket ved Stjernepladsen eller på 86 10 55 54 til filialen i Storcenter Nord. Du kan desuden også sende os en mail på stjerne@apoteket.dk for at høre nærmere.