Rejsemedicin - Undgå ubehageligheder på rejsen

Når man skal på ferie i udlandet, kan det være en god idé at medbringe sit eget lille ’rejseapotek’. Rejseapoteket skal selvfølgelig indeholde den medicin, du plejer at tage, plaster og solcreme, men det er også en god idé at have medicin med mod akutopstået sygdom. Hos Stjerneapoteket i Århus N kan vi vejlede dig omkring Rejsemedicin.

Smertestillende er altid en god idé at have med, hvis man får ondt på et ubelejligt tidspunkt. Derudover kan det være en god idé at have midler med i mod forstoppelse, diarré og allergi.

Når man rejser til et andet land er bakteriefloraen ofte en anden end den vi kender, både i mad og drikke. Dette kan blandt andet resultere i opkast, diarré og mavesmerter, som er yderst ubelejligt, når man gerne vil nyde strand, natur og oplevelser på sin rejse. Dette kan man bl.a. undgå med rejsemedicin som nogle gange kan købes som håndkøbsmedicin.

Rejsevaccine bog, billede

Rejsevacciner kan være nødvendige i nogle lande

Når man rejser, især til tropiske egne, kan der være farlige sygdomme, der ikke findes i Danmark og som i værste fald kan være livstruende. Derfor er det altid en god idé at undersøge, hvilke sygdomme, der findes i det land du skal rejse til, og om man kan blive vaccineret imod dem. Vaccination forebygger mod den pågældende sygdom. Læs mere om vacciner i forbindelse med udlandsrejser her

Hos Stjerneapoteket er vi certificerede i at give rejsevacciner, og du kan nemt bestille tid på nettet og få din rejsevaccine samme dag på Stjerneapoteket i Århus N. Bestil tid her.

Køb din rejsemedicin og få dine vaccinationer på apoteket

Hos Stjerneapoteket i Århus N, har vi altid et stort udvalg af diverse smertestillende og anden nyttig rejsemedicin. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at rådgive dig om, hvilken rejsemedicin du bør medbringe på din rejse - uanset destination.

Når du får din rejsevaccination på vores apotek, kan du trygt stole på, at vaccinatørerne har gennemgået den påkrævede uddannelse for rejsevaccinatører.

Besøg os på Stjerneapoteket ved Stjernepladsen eller i Storcenter Nord eller kontakt os i dag på henholdsvis 86 16 87 56 og 86 10 55 54 eller på mail stjerne@apoteket.dk og hør nærmere om rejsevaccination og rejsemedicin i Åarhus N.